Kontakt

Telefon
031 29 00 05
( +46 31 29 00 05 )

Fax
+46 31 698 675

Öppettider
Vardagar 09-17:00

Adress
TelexMedica AB
Hagens Stationsväg 31
426 71 Västra Frölunda
Sverige

Email
info@telexmedica.com

VD Dr Per Knutson

DocOnNet är internationellt patentsökt och ägs av TelexMedica Kliniska Telemedicin AB org. nr 556661-5752

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Nya kliniker!

Nytillkomna DocOnNet kliniker.

Antalet kliniker som använder DocOnNet ökar, nu i oktober 2011 hälsar vi Koppjärk Rehab och gym i Rättvik välkomna. Koppjärk är den första “icke läkakarmottagning” som använder systemet. Koppjärkarna använder DocOnNet modulen för journalföring on line. Vi tror att att de ganska snart kommer att verksamhetsförändra och erbjuda både sjukgymnastik och arbetsterapi on line. Koppjärk är ett kooperativ och de ska fungera som referensklinik för sjukgymnast- och arbetsterapikliniker. Vi kommer att få feedback av dem så att vi kan raffinera DocOnNet systemet för liknande kliniker, gym och deras patienter och motionärer.

Tidigare:

 

Under våren 2011 började Norges Största försäkringsbolag för sjukvårdsförsäkringar, Vertikal Helse Assistans, en pilotstudie med DocOnNet. Man riktade studien mot flygbolaget Norwegians luftburna personal. Studien utföll över förväntan och Vertikal utökar nu antalet sjuksköterskor och kunder som använder systemet.

Under hösten 2010 anslöts följande kliniker. Andiuskliniken med specialisering mot manlig hälsa och Din Klinik som är en vårdcentral i Göteborg.

Internetsjukhuset är den klinik som var först ut med DocOnNet-systemet. Inte så konstigt kanske med tanke på att utvecklingen av DocOnNet i princip går hand i hand med erfarenheterna av att bedriva riktig sjukvård on line. DocOnNet och Internetsjukhuset har samma ägare, TelexMedica Kliniska Telemedicin Aktiebolaget från Göteborg. Att bedriva sjukvård på internet är inte en ingengörs-, politiker- eller någon annans-buissiness, det är en angelägenhet mellan patienten och den som vårdar denne.

Posted in Okategoriserade | Leave a comment